Qui Som


Tot va començar a finals de l’any 2006 quan un grup d’amics decideix reunir-se per assajar uns quants temes i interpretar-los amb el grup de percussió brasilera La Banda’l’Pressinto. Després d’unes quantes actuacions conjuntes realitzant una fusió de música tradicional valenciana i de samba reggae, els dolçainers decidiren  augmentar el seu repertori afegint un tabalet i un baixò començant així a prendre forma la Colla.

Després d’alguns mesos assajant se’ns van unir més companys i va ser quan decidirem que era hora de començar els tràmits per a formalitzar una associació cultural que girés al voltant de la dolçaina i el tabalet sent la primera d’aquestes característiques a Crevillent, població sense una tradició dolçainera clara.

Poc després començarem a construir els nanos de la Colla dels quals estem molt orgullosos ja que representen les ganes de fer-nos un lloc al món de la música i cultura tradicional valencianes. Aquestos nanos els construirem fent servir tècniques manuals tradicionals i basant-nos en personatges històrics i populars de Crevillent.

La nostra intenció no és altra que divertir-nos fent el que més ens agrada: música. Per això tenim la sort d’haver actuat en festes tradicionals i populars de Crevillent i pobles de la contornada així com festes de Moros i Cristians de diverses poblacions.